Hem

Kommunikation med känsla och kunskap

Feel Is Good Oy är en media- och kommunikationsbyrå i Sibbo, företaget drivs av mig, Micaela Röman. Feel is Good erbjuder och producerar innehåll för olika kanaler och utbildar och coachar företag, personal och ledare.

Via Feel is Good får du skräddarsytt material för olika kanaler – artiklar, reportage, kolumner, bloggtexter och kundkontakt i paket färdiga att
publiceras.

Då du, din personal och ditt företag behöver ta nya tag, utveckling eller en bättre arbetskultur vill jag gärna vara med och trampa upp stigen mot nya framgångar. Mål, gemensamma drömmar och viktiga steg som planeras med personalen leder till att ni tillsammans arbetar mot de mål ni satt upp. Tillsammans kan vi också bygga tanken bakom ert budskap och produkter så att ni också når ut till nya kunder.

Behöver du och ditt företag en moderator, utfrågare eller värd för ett evenemang så fixar också det sig via Feel Is Good.

Via företaget erbjuder jag också översättningstjänster och coachar företag i kommunikation på också finska och engelska.

Då du vill locka läsare, fängsla din publik och lyfta ditt företag och ditt och personalens kunnande är media- och kommunikationsbyrån Feel Is Good en perfekt samarbetspartner!

 

Tjänster

"Jag vill varmt rekommendera Micaela för uppdrag som dessa."
Artiklar, reportage, kolumner, bloggar och översättningsarbete

Text

Artiklar, reportage, kolumner, bloggar och översättningsarbete

Intervjuer, modereringar, paneldiskussioner, radio och TV

Inför publik

Intervjuer, modereringar, paneldiskussioner, radio och TV

Innehåll för sociala medier, webbsidor, PR och kundkontakt

Digitalt

Innehåll för sociala medier, webbsidor, PR och kundkontakt

En företagares vardag i bloggform.

Kunderna berättar

"Micaela är påläst, ställer intressanta frågor och simultantolkar från svenska till finska vid både stora och mindre sammankomster.
Jag vill definitivt jobba med Micaela igen när jag besöker Finland."

Camilla Grebe
Författare
"Micaela gjorde verkligen ett jättebra jobb! Jag är mer än nöjd med översättningen. Förutom att själva slutresultatet var bra skrivet, så kände jag att hon lyssnade på mina önskemål och att hon ville göra ett grundligt jobb. Micaela är dessutom glad och lätt att jobba med, vilket alltid är ett plus!"

Mina kunder